Müdürden Mektup

İTA Okulları’na Hoş geldiniz!

İTA Okulları misyonu, kendine güvenen, merak eden, sorgulayan, sorumluluk alabilen, çözüm odaklı, insan haklarına ve farklılıklara saygılı, İtalyanca ve İngilizce dillerine hakim, özgür ve özgür düşünen, topluma yararlı mutlu bireyler yetişmesine rehberlik etmektir.
İTA Okulları 2014 - 2015 döneminde Anaokulu, ilkokul ve 5.sınıf seviyelerinde eğitim öğretime başlamıştır, her yeni yılda kademeli olarak gelişimine devam etmektedir. İTA Okulları Orta Okulu’ndan mezun olan öğrenciler, dünya üzerinde CELI akreditasyonuna sahip liselere  devam etme hakkına sahip olacaklardır.
Geleceği şekillendirecek olan çocuklarımızın, Türk ve İtalyan kültürleriyle harmanlanmış bilimsel temele dayalı akademik çalışmalarına, mutlu birer dünya insanı olarak yetişmelerine rehberlik  eden İTA Okulları ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.
Atatürk’ün eğitim anlayışı ve onun ilkeleri ışığında İTA Okulları akademik mükemmelliği, sanat, spor ve bilim alanındaki kulüp çalışmaları ile birbirlerinden farklı yeteneklere sahip öğrencilerine eğitimin bütünselliği inancı içerisinde sunar.
Okulumuz, alanlarında tecrübeli yönetim, öğretmen ve idari kadrosuyla öğrencilerinin eğitimin her anından keyif almalarını hedefleyen programı ve konforlu ortamı sağlamaktadır.

Saygılarımla,

Sedef Bulat