Şişli
Kampüsü

Şişli
Kampüsü

Şişli Osmanbey’de yer alan İTA Okulları Anaokulu hazırlıktan ortaokul son sınıfa kadar eğitim vermektedir. Yüksek tavanlı, aydınlık sınıfların bulunduğu bina eski bir Rum okuludur.

İTA Okulları'nın tüm iç cephesi havayı temizleyen boyayla kaplıdır. Bu yeni teknoloji boya çocukların sağlığını korumak için içeride biriken kirli havayı filtrelemektedir.

Aynı zamanda çocukların çok daha verimli bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla tüm sınıfların akustik ve ses izolasyonuna önem verilmiştir. Şişli kampüsünde bir kapalı spor salonu, çocukların denizaltındaki canlıların yaşamsal süreçlerinin gözlemlemelerine olanak sağlayacak, özel olarak tasarlanmış, labarotuvarı ve kütüphaneyi birbirinden ayıran dev bir akvaryum ve okulun kendisine ait bir müze bulunmaktadır.

Çocuklarımızın sanatla erken yaşta tanışmaları ve iç içe yaşamaları amacıyla okulda varolan müzede İtalyan ve Türk sanatçılara ait eserler bulunmaktadır.