Yalvaç URAL ile Söyleşi - "Siz komedyen misiniz?"

Yaşar Kemal'in "Yalvaç URAL, bizim ülkemizde kendini çocuklara adamış soylu bir sanatçıdır. Onun hiçbir yazısında çocuklara tepeden bakan, onları insandan saymayan bir tavırla karşılaşmadım." sözlerinin ne kadar doğru olduğunu bizlere bir kez daha kanıtlayan Yalvaç URAL, öğrencilerimizle oldukça öğretici ve bir o kadar da neşeli bir söyleşi gerçekleştirdi. Sağlıktan, eğitime, okumanın öneminden, kendi anılarına yaşama dair pek çok bilgiyi eğlenirken öğreten usta yazarın konuşması öyle keyifliydi ki öğrencilerimizden biri "Siz komedyen misiniz?" diye sormaktan kendini alamadı. Söyleşinin sonunda öğrencilerimizin kitaplarını da imzalayan Sayın Yalvaç URAL'a bu güzel söyleşi ve bizlere ayırdığı zaman için çok teşekkür ederiz.