Comites - 2022 Yıl Sonu Okullar Arası Koro Yarışması

Yurt dışında yaşayan İtalyan vatandaşları için kurulmuş olan Comites, İtalya Başkonsolosluğu iş birliği ile İstanbul’da İtalyanca eğitim veren okullar arasında bir koro yarışması düzenledi. Yeni yılı coşku içinde karşılamak için düzenlenen bu İtalyanca şarkı yarışmasına İTA Okulları olarak katılmaktan büyük mutluluk duyduk. Koro yarışmasında dereceye giren okullar, 19 Aralık Pazartesi günü, saat 18.30’da başlayan bir etkinlikte açıklandı. İtalyan Kültür Merkezi’nde Comites tarafından düzenlenen etkinliğe Başkonsolos Sayın Elena Clemente, Konsolos Sayın Irene Pastorino ve yarışmaya katılan okulların temsilcileri katıldılar. Etkinlikte okulumuzu; Okul Müdürümüz Sedef Bulat, İtalyanca Öğretmenimiz Maria Vasapollo ve müzik öğretmenimiz Berfu Demirelli temsil ettiler. Aralarında okulumuzda yazılan bir şarkının da olduğu İtalyanca melodiler söyleyen öğrencilerimizden oluşan okul koromuz yarışmada üçüncü seçildi. Üçüncülük ödülünü öğrencilerimiz adına alan okul temsilcilerimiz büyük gurur ve mutluluk duydular. Bu güzel hedefe ulaşmak için canla başla çalışan ve bizleri gururlandıran öğrencilerimizi kutluyoruz.

Geri Dön