10. Yıl Kutlama Brunchı

Sevgili velilerimizin, değerli öğretmenlerimizin ve idari kadromuzun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz 10. yıl kutlama brunchını büyük bir coşku ve gururla karşıladık. Geçirdiğimiz bu 10 yıl içerisinde sizlerle paylaştığımız başarılarımızı ve anılarımızı tekrar anımsadık.

Bu on yıl boyunca, öğrencilerimizle dolu olan her an için minnettarız. Sizler, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, bizlere güvenerek hayata başlaması için teslim ettiniz, sonsuz teşekkür ederiz.

Göz ardı edilemeyecek olan değerli öğretmenlerimizin emekleri için de teşekkür ederiz. Sizler, öğrencilerimize sadece ders vermekle kalmıyor, aynı zamanda onların hayatlarını şekillendiriyor ve geleceklerine ışık tutuyorsunuz. Geçirdiğimiz ilk 10 yılın sizlerinde desteği ile nice başarılı 10 yılların başlangıcı olacaktır.

Tüm velilerimize, öğretmenlerimizi ve idari kadromuza bu özel günümüzde bizimle birlikte oldukları için teşekkür ediyoruz.