Kayıt Kabul Şartları

• Okul telefonları 0850 460 65 85 ya da www.ita.k12.tr web sayfası üzerinden gelen aday öğrenci başvuruları veli ve öğrenci işleri sorumluları tarafından kayıt kabul sorumlusuna iletilir. Başvuru yapan veli ile telefon görüşmesi yaparak okula davet edilmektedir. Aday veli okula geldiğinde okul uygulamaları ve eğitim programı hakkında bilgilendirilir.
  • Okulumuzun Anaokulu hazırlık, ilkokul ve ortaokul bölümleri bulunmaktadır.
  • İTA Okulları Anaokulu için öğrenci kabulü 4 yaştır.
  • Ön kayıt için başvuru yapan öğrencilerle rehberlik birimi tarafından gelişimsel özelliklerini değerlendirmek için “öğrenci tanıma çalışması” yapılır. Değerlendirme çalışmasının sonucu veli ile paylaşılır.
  • Başvuru sırasına göre aday kayıtları alınır. İlkokulda boş kontenjan olması durumunda başvuru sırasına göre öğrenci alımı yapılır.
  • Okulumuzun anaokulundan ve ilkokulundan mezun olan öğrencilerin ilkokul ve ortaokul bölümlerine doğrudan kayıt hakkı bulunur.
  • Eğitimin bütünselliğine inanan kurumumuz tarafından önümüzdeki sene inşaatına başlanacak olan lisemize İTA Okulları ortaokul bölümünden mezun olan öğrencilerimizin doğrudan kayıt hakkı bulunur.
  • İlkokul birinci sınıfa Eylül ayı sonu itibariyle 66 ayını doldurmuş çocukların kaydı yapılır. Gelişim yönünden ilkokula hazır olduğu anlaşılan 60-66 ay arası çocuklardan, velisinin yazılı isteği bulunanlar da ilkokul birinci sınıfa kaydedilmektedir.
  • Aday kayıtları ve kesin kayıtlarda çalışma takviminde belirtilen tarihlere uyulmaktadır.

Anasınıfı (Yeni Kayıtlar)

Başlangıç Tarihi  07.03.2017 - 15.03.2017

İlkokul + Ortaokul (Yeni Kayıtlar)

Başlangıç Tarihi  20.03.2017

* Anasınıfı kayıt kabul sürecinde 15.03.2017 tarihinden itibaren yedek listede yer alan aday öğrencilerin kayıt işlemlerine başlanacaktır.