POLONEZKÖY DİDAKTİK GEZİSİ

Okulumuz öğrencileri Polonezköy doğal parkında oldukça keyifli didaktik bir deneyim yaşadı.

Her yıl olduğu gibi İtalyanca laboratuvar programında yer alan bu öğretici gezi İlkbahar ve Paskalya etkinlikleriyle ilgiliydi.

“Country Club Polonezköy” gezisi, doğanın bitkiler, çiçekler ve hayvanların dönüşümlerini görmek için eşşiz bir geziydi. Çocuklar, Paskalya bayramının bahar temasını geliştirmek için önemli anları yaşama fırsatı buldular.

Bütün öğrencilerimiz, "Tomurcuklanan sanatçılar" gibi yumurtalarını boyarken doğadan ilham aldılar. Hem gerçek hem de köpük yumurta boyayarak değişik boyama teknikleri denediler.

Gün, bize çiçek ve yabani bitkilerin kokuları ile bahara yakışır bir gökyüzü verdi; Parkta yer alan kuşlar, maymunlar, yılanlar, tavşanlar ve atlar gibi hayvanları yakından görmek çocukları çok sevindirdi.

Taze pişmiş ekmeklerin kokusu eşliğinde, masaların etrafında gezinen tavşanların peşinden koşturan çocukların neşesiyle açık havada eğlenceli bir öğle yemeği yendi.

Öğrencilerimiz ile birlikte bu muhteşem bahar gününde doğa ile iç içe geçirdiğimiz her anın keyfini çıkardık.